Luka Gorjup | photographer's blog

Luka Gorjup | photographer's blog
Fotografija in jumbo plakat za Rugby zvezo Slovenije / A Photograph and Billboard design for Slovenian Rugby Union

Category : jumbo, Kreativni portret, Ljudje, Portret, ragbi, Šport · by Apr 13th, 2014

Media Umetnost, agencija za oblikovanje in oglaševanje s katero sodelujem, je za Rugby zvezo Slovenije izdelala reklamne plakate za včerajšnjo pomembno ragbi tekmo med slovensko in bolgarsko reprezentanco, ki se je odvijala na šišenskem stadionu ŽAK v Ljubljani. V sklopu tega, smo z nekaj reprezentanti naredili photoshooting. Ideja je bila narediti ponosne, patriotske fotografije s pridihom junaštva in ekipnega duha. Jaz mislim, da nam je uspelo. Pa vi? Definitivno pa je včeraj uspelo srčnim ragbistom, ki so napolnili stadionske tribune in pred razgretimi navijači premagali Bolgare z rezultatom 43:17.

Media Umetnost, Design and marketing agency I work with, was comissioned to make a billboard poster for Slovenian Rugby Union to advertise an important rugby match between Slovenia and Bulgaria that took place yesterday at Stadium ŽAK in Ljubljana. So, we made a photoshoot with a couple of team members and the idea was to make some proud, patriotic photos with a scent of bravery and team spirit. I think we nailed it good. And you?
No doubt that the brave rugby players made it yesterday, as they filled up the stadium and won the match with 43:17 in front of a cheerful crowd.

 

rugby_slovenija-2 rugby_slovenija-1 rugby_slovenija-4 rugby_slovenija-3

Fotografije s tekme in portret enkratnih bratov Skofič pa v naslednji objavi…

Photos from the match and a portrait of the wonderful Skofič brothers are coming in the next post…

Do naslednjič,
Luka

SHARE :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.