Luka Gorjup | photographer's blog

Luka Gorjup | photographer's blog
Rugby klub Ljubljana – Akt koledar z dobrodelno gesto

Category : Šport · by Nov 29th, 2011

Spoštovani ljubitelji športa, navdušenci nad fotografijo in vsi, ki dobro mislite!

S prihajajočim novim letom potrebujemo tudi nov koledar za na steno. Tako bo od četrtka, 1. decembra 2011 dalje na voljo poseben estetski akt koledar, katerega smo skupaj z Rugby klubom Ljubljana ustvarili z dobrodelno gesto v mislih.
Cena koledarja bo 9,90 €, izkupiček od prodaje je pa namenjen podpori mladincem Rugby kluba Ljubljana, 2 € od vsakega prodanega koledarja pa doniramo tudi organizaciji Planet 47, ki s svojim delovanjem pomaga otrokom z Downovim sindromom.
Koledar je formata 46×37 cm in je natisnjen na kvalitetni premazan papir. Vsebuje 12 fotografij članov ekipe, ki skozi estetske akte predstavljajo možatost in ponos igre rugby, močan ekipni duh ter bojevito športno srce.
Koledar bo moč kupiti preko portala www.mojekarte.si ali osebno pri meni oz. predstavniku Rugby kluba Ljubljana, sprejemajo pa se tudi naročila preko emaila:

luka(afna)gorjup.eu
koledar(afna)rugby-klub-ljubljana.si

V svojem imenu in imenu članov ekipe Rugby klub Ljubljana se vam lepo zahvaljujem za podporo tega čudovitega športa in seveda za vašo pomoč otrokom z Downovim sindromom!

Do naslednjič,
Luka

SHARE :

(6) comments

Mitja Ilc
7 years ago · Reply

Lepa gesta Luka!

mateja
7 years ago · Reply

Luka, bravo!
koledar je res estetski in super posnet, ga bom kupila, čeprav sicer ne kupujem koledarjev!
Vsa čast manekenom! So pa tudi postavljeni v res premišljene kadre, dobri izrezi,… koledar bi lahko prijavil na kako tekmovanje, tudi mednarodno, saj je na nivoju , če ne celo čez standarde siceršnje akt produkcije ….
le tako naprej,
Mateja

Luka Gorjup
7 years ago · Reply

Mateja,
najlepša hvala za lepe in vzpodbudne besede. Člani ekipe so res dali vse od sebe pri poziranju, tako da so mi znatno olajšali delo in iskanje nevsakdanjih kadrov.
LP, Luka

Boštjan Fon
7 years ago · Reply

Lahko samo potrepljam ramena tem fantom iz RK in iskreno potresem dlan fotografu za presežek v ustvarjanju. Koledar je art, in še poln naboja, akcije, strasti in seveda pristne ljubezni do športa.

Kapo dol!

    Luka Gorjup
    7 years ago · Reply

    Boštjan, najlepša hvala za lepe besede! Bom prenesel tudi fantom RKLj!
    lp, Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.